Sensecare-piippu himalajansuolalla

Sensecare-piippu himalajansuolalla
Tuotekoodi: 60 g
Saatavuus: 15
Hinta: 44,90€
Veroton: 36,21€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Sensecare-piipun toiminta-ajatus perustuu menestyksellisiin suolakaivoksissa annettuihin hengityselinhoitoihin sekä meri-ilmaston suotuisaan vaikutukseen hengitysteihin. Erityisesti astma- ja allergiapotilaat saavat huomattavaa helpotusta oireisiinsa suolaa sisältävässä mikroilmastossa. Hengittäminen helpottuu, koska suolapitoisuus parantaa ilman laatua, irrottaa limaa keuhkoista sekä vähentää limakalvojen turvotusta. Suolapitoinen ilma vaikuttaa myös bakteereja vähentävästi. Sensecare-piipun säännöllinen käyttö sopii erityiseeen nuhaan flunssaoireisiin akoinnista aiheutuviin hengitysvaikeuksiikeuhkojen ja hengitysteiden yleisen hyvinvoinnin ylläpitoon aksalainen Sensecare-piippu on valmistettu tarkan tuotekehittelyn ja lääketieteellisen valvonnan alaisena parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi. Sensecare-piipun käyttö on helppoa ja turvallista, ja se sopii myös yli 4-vuotiaille lapsille. Suolainhalaattorin puhdistaminen ja täyttö suositellSensecare-piipun toiminta-ajatus perustuu menestyksellisiin suolakaivoksissa annettuihin hengityselinhoitoihin sekä meri-ilmaston suotuisaan vaikutukseen hengitysteihin. Erityisesti astma- ja allergiapotilaat saavat huomattavaa helpotusta oireisiinsa suolaa sisältävässä mikroilmastossa. Hengittäminen helpottuu, koska suolapitoisuus parantaa ilman laatua, irrottaa limaa keuhkoista sekä vähentää limakalvojen turvotusta. Suolapitoinen ilma vaikuttaa myös bakteereja vähentävästi. Sensecare-piipun säännöllinen käyttö sopii erityisesti:

  • astmaan
  • allergiseen nuhaan
  • flunssaoireisiin
  • tupakoinnista aiheutuviin hengitysvaikeuksiin
  • keuhkojen ja hengitysteiden yleisen hyvinvoinnin ylläpitoon

Saksalainen Sensecare-piippu on valmistettu tarkan tuotekehittelyn ja lääketieteellisen valvonnan alaisena parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi. Sensecare-piipun käyttö on helppoa ja turvallista, ja se sopii myös yli 4-vuotiaille lapsille. Suolainhalaattorin puhdistaminen ja täyttö suositellaan tehtäväksi aikuisen toimesta. Piippu kannattaa pestä aina suolanvaihdon yhteydessä (konepesunkestävä). Täyttöpussit myytävänä erikseen. Uutta piippua ei siis tarvitse ostaa, vain vaihtosuolat.

Tätä on käyttänyt koko perhe, etenkin lenssuaikoina. Varotoimena silloin 4-v otti piipun kokonaan pois suustaan uloshengityksen aikaan. Kyllä lima lähti keuhkoista liikkeelle sekä astmaatikolla että muilla perheenjäsenillä.