Isoäiti Agafian Puhdistava Kasvonaamio

Isoäiti Agafian Puhdistava Kasvonaamio
Tuotekoodi: 100 ml
Saatavuus: 12
Hinta: 6,50€
Veroton: 5,24€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Agafian puhdistava kasvonaamio on valmistettu aktiivisista ainesosista, sinisestä savesta joka puhdistaa tehokkaasti ihoa, supistaa ihohuokosia, poistaa rasvaa ja ihon kiiltoa, sekä palauttaa ihon luonnollisen tasapainon.

Luonnolliset ainesosat ravitsevat ja kosteuttavat ihoa, sopii erityisesti käytettäväksi rasvaisille ja epäpuhtaille ihotyypeille. Sininen savi sisältää runsaasti mineraalisuoloja ja hivenaineita, ja sillä on tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Malvauute sisältää runsaasti A-, B- ja C-vitamiinejä, rauhoittaa ihoa ja parantaa sen suojauskykyä. Jauhetut kaurahiutaleet sisältävät B- ja E-vitamiinejä, jotka ravitsevat ihoa ja antavat sille terveen ulkonäön. Ruiskukka tasoittaa ihon sävyä ja kosteuttaa.

Käyttö: levitä naamio puhtaalle kasvojen iholle, vältä silmänympäryksiä. Anna vaikuttaa 10 minuuttia, huuhtele vedellä.

Isoäiti Agafian tuotteiden reseptit pohjautuvat luonnosta kerättyihin aineksiin, kuten rohdoskasvit, yrtit, puuöljyt, pähkinät ym. Siperialainen parantaja Agafia Ermakova on saanut salaiset luonnonlääkereseptit äidiltään ja isoäidiltään.

100% luonnolliset ainesosat: Aqua, Caolin, Glycerin, organic centaurea cyanys flowerwater, cetearyl alcohol, zinc oxide, bentonite and xanthan cum, olea europaea (olive) fruit oil, organic malva sylvestris (mallow flower extract), avena sativa, kernel powder, sodium cetearyl sulfate, benzyl alcohol, parfum.