Menu
Your Cart

AurinkoKuivattuTomaatti

AurinkoKuivattuTomaatti
Suosittu
AurinkoKuivattuTomaatti
  • Saatavuus: 20
  • Paino: 150.00g
Myyty: 7
Katselukerrat: 3672
6.70€
Veroton: 5.88€

Aurinkokuivatut tomaatit sopivat erinomaisesti alkupalaksi sellaisenaan, pääruuan lisukkeeksi, salaatteihin, pastoihin, patoihin, kastikkeisiin, piirakoihin, munakkaisiin sekä leivontaan. Kotigastronomien aurinkokuivattu tomaatti on öljytön ja hyvänmakuinen. Se on oiva antioksidanttien lähde sisältäen myös runsaasti vitamiineja ja lykopeenejä.


Näitä voit myös marinoida seuraavasti: ennen käyttöä kosteuta tomaatit kuumassa vedessä kymmenisen minuuttia; ota 4 kertaa enemmän kuumaa vettä kuin on tomaatteja. Liotusvettä voit käyttää vaikka liemeen. Upota tomaatit viinietikkaan, ravista pois ylimääräinen viinietikka ja upota oliiviöljyyn. Varmista että tomaatit ovat kokonaan öljyn peitossa. Laita tiivis kansi kun purkki on täynnä, ja säilytä viileässä huoneenlämmössä ainakin kuukausi ennen käyttöä. Jääkaapissa öljy jähmettyy, mutta siitä tulee taas nestemäinen jos otat huoneenlämpöön. Kun otat purkista tomaatteja, peitä aina jäljellä olevat tomaatit lisäämällä öljyä. Näin tomaatit kestävät ainakin vuoden.


Dippaus viinietikkaan muuttaa hyvän kuivatun tomaatin erinomaiseksi kuivatuksi tomaatiksi, ja estää homeen ja bakteerien kasvua.


Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi