Menu
Your Cart

Salt of the Earth -DeoSpray

Salt of the Earth -DeoSpray
Salt of the Earth -DeoSpray
  • Saatavuus: 6
Myyty: 1
Katselukerrat: 1169
13.90€
Veroton: 11.21€

 

Salt of the Earth on todella tehokas luonnondeo, jonka vaikutus perustuu mineraalisuolojen antibakteerisiin ominaisuuksiin. Luonnonmukaiset kristallideodorantit jättävät ihosi pinnalle ohuen kerroksen aitoa potassium alumia eli alunaa, joka on perinteinen antibakteerinen mineraalisuola. Alunaa on käytetty luonnonmukaisena deodoranttina satoja vuosia. Se estää hajua muodostavien bakteerien kasvua tukkimatta kuitenkaan ihohuokosia. TÄYSIN TUOKSUTON!

Luotettava 100ml Deo Crystal Spray (ei sisällä ponnekaasuja tai CFC-yhdisteitä) antaa yhtä tehokkaan suojan kuin deokivi, mutta helppokäyttöisemmässä muodossa. Se sisältää puhdistettua vettä, mineraalisuoloja, Aloe Veraa ja kuusamauutetta. Ei lisäaineita, parfyymeja eikä säilöntäaineita.

Salt of the Earth deodoranttispray sisältää myös Aloe Veraa. Aloe Vera on tunnettu hyvistä ominaisuuksistaan, ja sitä on käytetty kosmetiikassa ja lääketieteessä tuhansien vuosien ajan. Sillä on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten ihoa pehmentävä, kosteuttava ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus.

PITKÄKESTOINEN SUOJA Salt of the Earth-deodorantin aktiivinen ainesosa muodostaa ihon pinnalle suojan, joka kestää tavallista pidempään.
EI VALKOISIA JÄLKIÄ Salt of the Earth luonnondeodorantit  eivät jätä tavanomaisille deodoranteille tyypillisiä, harmillisia valkoisia tahroja vaatteisiisi. Sano hyvästit tahroille mustassa lempipaidassasi!
UNISEXDeodoranttimme ovat hajuttomia, joten ne sopivat täydellisesti sekä miehille että naisille. Ekohenkiset pakkaukset näyttävät hyviltä ihan jokaisen kylpyhuoneessa!
SOPII VEGAANEILLE Kristallideodoranttimme eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten ne ovat loistava valinta vegetaristeille ja vegaaneille- tai jos et muutenkaan halua eläinkunnan tuotteita kylpyhuoneeseesi.
ELÄINYSTÄVÄLLINEN Deokivien valmistaja Crystal Spring edustaa tiukkaa eläinkokeiden vastaista linjaa. Kaikki Salt of the Earth luonnondeodorantit on testattu ihmisillä ja tarkoitettu ihmisille.

Käyttöohje: Suihkuta spray noin 10 cm etäisyydeltä puhtaisiin kainaloihin tai jalkoihin. Ei sovi ärsyyntyneelle iholle.

Ainekset: Aqua (water), Potassium Alum, Propanediol, Triethyl Citrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Galactoarabinan, Sodium Bicarbonate, Sclerotium Gum, Sodium Anisate. *Luonnonöljyistä ja kasviuutteista. Valmistusmaa: Englanti

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi