Yleiset sopimusehdot

Kauppassa voit tehdä ostoksia luomalla itsellesi asiakastilin tai olemalla luomatta sitä. Rekisteröitymällä asiakkaaksi saat tuotetietoutta, reseptejä ja tarjouksia suoraan omaan sähköpostiisi.

Lisää tuotteet ostoskoriin, siirry kassalle ja täytä pyydettävät kohdat. Ennen kuin lähetät tilauksesi, niin varmistathan tilanneesi Sinulle oikeat tuotteet ja että yhteystietosi ovat oikein. Saat automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostiisi välittömästi tehtyäsi tilauksen. Mikäli vahvistusta ei tule heti tilauksesi jälkeen, ei tilauksesi ole jostain syystä onnistunut. Tilaukset toimitetaan postipakettina/ärräpakettina tai muuna mahdollisesti sovittuna pakettina 2-5 vrk:n kuluessa maksun saapumisesta tilille. Mikäli toimitusaika on pidempi kuin edellä mainittu, niin saat siitä tiedon sähköpostiisi. Noudot voi maksaa paikan päällä käteisellä tai pankki/luottokortilla, myös visa electronilla. Ennen kuin noudat tuotteet, niin varmista paikallaolo!

Yritykset, kunnat, kaupungit ja julkisyhteisöt voivat tilata tuotteet laskulla (14 vrk/netto). Tuotteet postitetaan 2-5 vuorokaudessa, mikäli ei erillistä ilmoitusta tule normaalia pidemmästä toimitusajasta (suuret tilausmäärät saattavat pidentää toimitusaikaa).

Toimituskulut:
Noudot 0,00 € 
Toimituskulut ovat kiinteä 4,00 €

Tilaus toimitetaan vasta, kun koko summa on maksettu.

Toimitamme tuotteita vain Suomeen.

Mikäli jokin tuote on väliaikaisesti lopussa ja toimitusaika on siitä syystä pidempi kuin edellämainittu, saat siitä erillisen ilmoituksen.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tuotteilla on lainmukainen 14 vrk:n palautusoikeus, mikäli tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan edelleen myytävässä kunnossa. Ota yhteyttä, jos olet palauttamassa tuotetta/tuotteita, niin voimme sopia palautustavasta ja maksun palauttamisesta.

Sadun Puoti pidättää oikeuden hyväksyä tilaus.

Yhteystietojasi ei luovuteta kolmansille tahoille.