Himalajan Kristallisuola, karkea

Himalajan Kristallisuola, karkea
Tuotekoodi: 500 g
Saatavuus: 20
Hinta: 4,90€
Veroton: 4,30€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Aito Himalajan kristallisuola, jonka karkea koostumus sopii myös suolamyllyyn. Terveellinen ja mineraalirikas vaihtoehto tavalliselle suolalle. Sopii kaikkeen ruuanlaittoon sekä luontaiseen kauneuden- ja terveydenhoitoon. Puhdas, testattu ja turvallinen tuote, joka täyttää EU:n elintarvikesäädökset. 

Tuote on pakattu puolen kilon läpinäkyvään pussiin.

Himalajan kristallisuola on peräisin Pakistanista ja sen sanotaan olevan yli 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Se on kauniin punertavaa, lempeän makuista ja mineraalipitoista suolaa.

Himalajan kristallisuola on:
- louhittu ympäristöystävällisesti ilman lapsityövoimaa
- vastaa elintarvikelainsäädöksiä (Codex Alimentarius)
- kemiallisesti bioanalysoitu sekä Pakistanissa että Saksassa
- täyttää ISO9001 ja HACCP-standardit
- lähes pH-neutraali (7,2)

Meidän Himalajan kristallisuola jauhetaan elintarvikkeiden käsittelyyn sopivalla, ruostumattomasta teräksestä valmistetulla terällä. Siinä ei ole nikkeliä eikä muita haitallisia raskasmetalleja, ja suolan puhtaus varmistetaan vielä laboratoriotestein. Tämän osoituksena myymälläni suolantuottajalla on voimassaolevat kansainväliset sertifikaatit (ISO 9001-2008 ja HACCP eli Hazard Access Critical Control Points), joten suola on tutkitusti turvallista ja korkealaatuista luonnonsuolaa.

Kristallisuola pakataan kuluttajapakkauksiin elintarviketiloissa Espoossa, jolloin varmistetaan myös laadukas ja määräysten mukainen pakkaustyö.