Menu
Your Cart

Kuinka Stressi Kesytetään, Heikki Takala

Kuinka Stressi Kesytetään, Heikki Takala
Uusi -20 %
Kuinka Stressi Kesytetään, Heikki Takala
  • Saatavuus: 8
Myyty: 0
Katselukerrat: 640
12.00€
15.00€
Veroton: 10.91€

"Kun stressistä enemmän tietää

niin sitä paremmin sietää."

Kuinka stressi kesytetään -kirjan 3. uusittu painos tarjoaa käytännön keinoja stressin hallintaan. Kirja on tarkoitettu kaikille, joilla koetun stressin määrä on runsasta ja jotka pyrkivät ehkäisemään omaa tai muiden liiallista stressiä.

Kirjasta on hyötyä etenkin työikäisille henkilöille, mutta myös nuorille, jotka haluavat elämässään eteenpäin ilman kohtuutonta kuormitusta. Terveydenhuollon ammattilaiset voivat käyttää kirjaa mm. keskustelun pohjana antaessaan apua liiallisesta stressistä kärsiville ihmisille.

Stressin kesyttämisen peruslähtökohtia on, että määrältään kohtuullinen stressi on hyvä renki, joka auttaa elimistön voimavarat tavallista tehokkaampaan käyttöön. Stressaantumistaan voi jokainen mitata itse tai pyytää siihen tarvittaessa ammattilaisen apua.

Iso osa kirjasta onkin stressitesti, joka auttaa yksilöä kartoittamaan terveyden ja elämisen osa-alueita, joilla on keskeinen merkitys stressin hallinnan kannalta. Testi opastaa tunnistamaan omat rasituspisteensä ja luomaan välitavoitteita stressin kesyttämiseksi.

Teoksen kirjoittaja on yleislääketieteen ja työterveyshuollon erikoislääkäri Heikki Takala, jolla on lähes 50 vuoden kokemus stressaantuneiden potilaiden hoidosta. Uransa aikana hän on kirjoittanut ja luennoinut stressistä lukuisissa eri yhteyksissä.

Kirjan kuvituksen on viimeistellyt mainostaiteilija Olli Tasanen, jonka ansiosta kirjassa on ripaus piristävää huumoria.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi