Menu
Your Cart

Pulltap´s KorkkiRuuvi

Pulltap´s KorkkiRuuvi
Uusi
Pulltap´s KorkkiRuuvi
  • Saatavuus: 2
Myyty: 0
Katselukerrat: 391
12.90€
Veroton: 10.40€

Pulltap’sin klassikkomalli: musta teräskahva, kaksivaiheinen niklattu nostotuki, vahva teflonoitu spiraali ja sahateräinen kapseliveitsi. Nostotuen yläosassa kruunukorkin avaaja.

Kun spiraali on kierretty korkkiin, käännetään nostotuen keskiosassa oleva 1-kynnys pullon suulle ja vivutaan korkkia ylös: se nousee puoliksi ylös. Sitten käytetään nostotuen 2-kynnystä ja vivutaan korkki kokonaan ylös. Tällä tavoin spiraalin nostovoima ohjautuu koko ajan suoraan ylös ja korkki nousee pullosta suoraan, ehjänä ja kevyesti. (Tavallisten avaajien 1-vaiheinen tuki ohjaa nostovoiman hieman vinoon, jolloin hauras tai tiukka korkki voi murtua eikä aina edes avaudu.)

Pulltap’sin spiraali, korkkiruuvin ydin, on huippuluokkaa: teflonoitu, erikoisteräksinen, notkumaton, viisikierteinen spiraali. Se kiertyy korkkiin kevyesti ja suoraan eikä riko korkkia kuten poramaiset ruuvit. Ergonomista Pulltap’sia on mukava käsitellä ja kun kahvassa on myös kapselileikkuri ja kruunukorkin avaaja, saa parempaa kokonaisuutta etsiä. Pulltap’s on ammattilaisten suosikki. Myös Suomessa suurin osa tarjoilijoista käyttää Pulltap’s-avaajia.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi