Menu
Your Cart

Kuivatuotteet

Malli: 150 g
Aurinkokuivatut tomaatit sopivat erinomaisesti alkupalaksi sellaisenaan, pääruuan lisukkeeksi, salaatteihin, pastoihin, patoihin, kastikkeisiin, piirakoihin, munakkaisiin sekä leivontaan. Kotigastronomien aurinkokuivattu tomaatti on öljytön ja hyvänmakuinen. Se on oiva antioksidanttien lähde sisältä..
6.70€
Veroton hinta:5.88€
ChiliRouhe
Suosittu
Malli: 30 g
Sekoitus eri chililaaduista kuivattuna ja rouhittuna. Tex-mex-, liha- ja kalaruokiin, munakkaisiin, keittoihin, riisi- ja makaroniruokiin, vihannesrisottoihin. Antaa lisäpotkua ruokiin. Öljyyn sekoitettuna saat voimakkaan pyreen, jota voi käyttää vaikka pöytämausteena...
3.90€
Veroton hinta:3.42€
JalapenoRouhe
Suosittu
Malli: 30 g
Tulinen maku, säilyy kuivana pitkään aromeja menettämättä. Liotetaan ensin 10 min - tunti (ei pata- ja nestemäiset haudutusruoat). Turpoaa n. 3-kertaiseksi. Pata yms. ruoissa n. ½ tl kuivatuotetta riittää mausta-maan n. 5 dl:aa nestettä. Käyttö: Pizzat, kebabit, tortillat ja tacot, tex-mex-ruoat, ..
3.90€
Veroton hinta:3.42€
PalsternakkaRouhe
Suosittu
Malli: 100 g
Palsternakkarouhe ihastuttaa makeahkolla ja pähkinäisellä maullaan. Lisää kastikkeisiin, patoihin ja keittoihin, käytä kasvispihveissä, suolaisissa piirakoissa, lihapyörykkätaikinoissa, leipä / sämpylätaikinoissa, munakkaissa yms.  Pussi sisältää n. 2 ½ dl rouhetta...
3.90€
Veroton hinta:3.42€
Malli: 70 g
Punaista ja vihreää kuivattua paprikarouhetta. Tuoreen paprikan asemesta. Kasvis-, kana-, kala- ja liharuokiin. Kastikkeisiin, patoihin, keittoihin, laatikoihin, piiraisiin, pizzoihin, kasvispihveihin ja -paistoksiin...
4.20€
Veroton hinta:3.68€
PaprikaRouhe
Suosittu
Malli: 50 g
Käyttö: 1 rkl = n. 1 paprika. Liota 1 osa paprikaa ja 3 osaa vettä, lihalientä tai kasvislientä n.10-15 minuuttia. Jos ruoassa on paljon nestettä ei tarvitse liottaa etukäteen. Tuoreen paprikan asemesta. Kasvis-, kana-, kala- ja liharuokiin sekä kastikkeisiin. Patoihin, keittoihin, laatikoihin, p..
4.10€
Veroton hinta:3.60€
Pata- ja KeittoVihannesMix
Suosittu
Malli: 100 g
Ainekset: Porkkana, selleri, purjo, sipuli, palsternakka Käyttö: Keittoihin, pataruokiin ja lihamurekkeisiin, pizzatäytteisiin, muhennoksiin, kastikkeisiin, liemiin. Voidaan liottaa tai keittää puolikypsiksi esim. kasvisliemessä. Hienonnettuna sopii leivontaan. Annostelu: n. 2 rkl / 1 litra li..
4.90€
Veroton hinta:4.30€
Persilja
Suosittu
Malli: 15 g
Liha- ja kasviskeittoihin, pataruokiin, kastikkeisiin, salaatteihin. Vasikanpaistiin, kantarellimuhennokseen, keitettyyn kukkakaaliin, rosolliin, paistettuihin sipulirenkaisiin. Mieheni, joka ei juurikaan laita ruokaa, kysyi kerran kanakastiketta tehdessään, etteikö meillä todellakaan ole kuivatt..
2.70€
Veroton hinta:2.37€
PinaattiRouhe
Suosittu
Malli: 40 g
Tuoreesta pinaatista valmistettu kuivattu pinaatti. Sopii  monenlaiseen ruoanlaittoon mm. lettuihin, keittoihin, munakkaisiin, piiraisiin ja leipiin. Hyvää myös smoothien joukossa. Hyvä lisä kasvisruokailuun. Pinaatti on tunnettu monista terveysvaikutuksistaan. Pinaatti sisältää  mm. kalsi..
3.90€
Veroton hinta:3.42€
PorkkanaRae
Suosittu
Malli: 150 g
Sopii hyvin esim. kasvispihveihin, suolaisiin piirakoihin ja leivontaan. Pienen raekokonsa vuoksi kypsyy nopeasti. Vastaa noin kymmenkertaista määrää tuoretta porkkanaa. Kuivatuotteista ei tule lainkaan hävikkiä ja ne ovatkin kätevä tapa lisätä ruokavalion kasvispitoisuutta. Säilyy pitkään.  Pu..
4.20€
Veroton hinta:3.68€
PunaJuuriRouhe
Suosittu
Malli: 120 g
Kuivattu punajuuri helppokäyttöisessä muodossa rouheena. Sopii lihapullataikinan sekaan, jolloin saat helposti Lindströmin pihvit (rouheen annetaan ensin turvota vedessä). Helppo valmistaa myös maukas borssi-keitto tai voit lisätä sitä pataruokiin. Sopii sellaisenaan myös vaikkapa salaatteihin. Puna..
4.10€
Veroton hinta:3.60€
PunaSipuli
Suosittu
Malli: 60 g
Herkullinen kuivattu punasipuli sopii kaikkeen ruoanlaittoon. Käytä tuoreen sipulin asemesta. kokeile myös salaatin joukkoon. Käyttö: 1 rkl = n. 1 sipuli. ..
4.20€
Veroton hinta:3.68€
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 24. Sivuja 2.)