Menu
Your Cart

Isoäiti Agafian PakuriKääpäSaippua

Isoäiti Agafian PakuriKääpäSaippua
Isoäiti Agafian PakuriKääpäSaippua
  • Saatavuus: 9
Myyty: 0
Katselukerrat: 181
24.90€
Veroton: 20.08€

Rohdoskasvien, yrttien, puuöljyjen ja koivutervan sekoitus isoäiti Agafian ikivanhan reseptin mukaan: paksu vihertävän musta tahna, joka pesee ja hoitaa ihon ja hiukset putipuhtaaksi ja raikkaan tuoksuiseksi. Erittäin riittoisaa ja samalla aineella voi pestä itsensä päästä varpaisiin.

Siperialainen parantaja Agafia Ermakova oppi jo lapsena tuntemaan äitinsä ja isoäitiensä luonnonlääkereseptit. Nämä salaiset reseptit siirtyivät sukupolvelta toiselle, sillä niiden hoitavat ominaisuudet ovat jäljittelemättömiä. 37 erilaista rohdoskasvia, yrttiä, puuöljyä ym. puhdistavat, kosteuttavat ja ravitsevat hiukset ja ihon. Tervalla on tieteellisesti todistettu ihon hilseilyä ja psoriasista hoitava vaikutus.

Ainekset mm. pakurikääpä, siankärsämö, nokkonen, kamomillasainio, ryytisalvia, keltamo, sitruunamelissa, mänty, sianpuolukka, koivunterva, linnunruoho, isohirvenjuuri, tervaleppä, ruusujuuri, ohdake,valkohankajäkälä, naava, siperianmänty, rohtoimikkä, rohtosalkoruusu, rohtosuopayrtti, lakritsijuuri, himalajansetri, soijaöljy, pellavaöljy, tyrni, siperian pihta, isotakiainen, koiranruusu, kataja, sitruunasavikko, siperian lehtikuusi, tummarusokki, rohtoimikkä, vesi, luonnonmaavaha, sodium laureth sulfate, sorbitoli

Täysin ainutlaatuinen tuote, jota ei voi verrata mihinkään markkinoilla olevaan luonnonkosmetiikkaan. Niin paljoa ylisaoja ei voi käyttää, mitä tämä tuote vaatisi, kokeile siis itse. Eräs psoriaatikko jopa kävi erikseen kiittämässä, että olin hänelle tuotteen myynyt!


 


 

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi