Menu
Your Cart

Magnesiumöljy

Magnesiumöljy
Magnesiumöljy
  • Saatavuus: 10
Myyty: 0
Katselukerrat: 238
23.00€
Veroton: 18.55€

Magnesiumöljy on nopein ja tehokkain apu magnesiumin puutteeseen. Tuote on 100% luonnontuote, joka imeytyy ihohuokosten läpi suoraan verenkiertoon.

Magnesiumöljystä saa helpotusta:

  • kramppeihin, lihaskipuihin ja suonenvetoihin
  • niska- ja hartiakipuihin, migreeniin
  • kalsiumin imeytymiseen
  • pehmeän kudoksen kalkkiumin ehkäisyyn
  • sydämen hyvinvointiin: auttaa kaikkia lihaksia rentoutumaan
  • korkeaan verenpaineeseen: laajentaa verisuonia
  • iho-ongelmiin, erityisesti psoriakseen
  • ihon yleiskuntoon

Suihkuta magnesiumöljyä 5-10 kertaa päivässä puhtaalle, kuivalle iholle suoraan kipukohtaan. Hiero ja anna kuivua itsestään. Vaikutus alkaa muutamassa minuutissa. Täydentää nopeasti kehon magnesiumtasoa. Voidaan käyttää koko keholle, myös vatsaan, kainaloihin ja raajoihin. Ensimmäisillä käyttökerroilla voi tuntua kirvelyä, joka poistuu kun magnesiumtasapaino normalisoituu. Voidaan laimentaa ja käyttää myös lapsille. Magnesiumöljy on 31-prosenttista magnesiumkloridia, jota esiintyy luontaisessa muodossa permikauden aikana muodostuneissa täysin saasteettomissa muinaisissa lähteissä 2 km syvyyksissä Hollannissa.

Magnesium on ihmisille ja eläimille välttämätön kivennäisaine, joka aktivoi yli 350 entsyymin toimintaa ja osallistuu hermoimpulssien johtamiseen. Se on tärkeä tekijä lihasten supistumiselle ja hyväksi sydämen toiminnalle. Se saattaa myös alentaa kolestronlliarvoja ja lievittää rappeutumissairauksien etenemistä. Magnesiuminpuute saattaa edistää mm joitakin syöpälajeja, lisätä PMS-oireita ja masennusta. Magnesiumista saattaa olla hyötyä neurologisten häiriöiden sekä levottomien jalkojen ja suonenvetojen hoidossa. Magnesium on hampaiden ja luuston rakenneosa. Elimistön magnesiumista 60 % on luustossa. Runsaasti magnesiumia saavilla on todettu vähemmän diapetestä. Magnesiumilla on saatu myönteisiä vaikutuksia myös rytmihäiriöiden ja astmakohtausten hoidossa.

Magnesiuminpuute vaivaa monia, koska magnesiumia on nykyään vaikea saada riittävästi ravinnosta ja kehomme ei pysty sitä myöskään varastoimaan. Sisäisesti nautittuna (pillerit) magnesium joutuu kulkemaan ruuansulatuskanavan läpi, jolloin imeytyminen ei ole täydellistä ja saattaa aiheuttaa sivuvaikutuksia. Merkittävä osa väestöstä kärsiikin magnesiumin puutteesta.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi