Menu
Your Cart

Suolasaippua, sydän

Suolasaippua, sydän
-25 %
Suolasaippua, sydän
  • Saatavuus: 50
Myyty: 0
Katselukerrat: 267
Tarjous päättyy:
Day
Hour
Min
Sec
4.50€
6.00€
Veroton: 3.63€

 Aidosta Himalajan suolasta valmistettu saippua. Käytetään tavallisen saippuan tapaan esim. käsisaippuana, muista myös kasvojen pesu (ei puhdista meikkiä). Puhdistava ja desinfioiva vaikutus. Suolan mineraalit ravitsevat ihoa ja ylläpitävät sen kosteustasapainoa. Ei vaahtoa.

Suolasaippuaa hierotaan kosteaan ihoon esimerkiksi löylyjen vaikutuksen ajaksi. Suola on tehokasta ja sen huomaa ihon punoituksesta ja kirvelystä. Tämä on ihan normaalia mutta herkkäihoisten kannattaa hieroa saippuaa käsien kautta ihoon. Suolasaippua sopii käytettäväksi koko kehoon, myös kasvoille ja erityisesti nenänpieliin mutta silmiä on syytä varoa.

Saippua kuluu ajan myötä ja voi muuttua teräväksi ja karheaksi ja soveltuu loistavasti kantapäiden kovettumien raspaamiseen. Saippualla on kuoriva ja desinfioiva vaikutus ja se jättää ihon pehmäksi. Moni luulee, että suola kuivattaa ihoa mutta vaikutus onkin päinvastainen. Suolan voi huuhtoa pois iholta mutta ei haittaa vaikka sitä jäisi iholle. Suola vähentää myös bakteerien aiheuttamaa hienhajua. 

Kokeile myös kehon syväpuhdistukseen: hiero saippuaa kevyesti saunanlämpimälle, kostealle iholle. Kääriydy pyyhkeeseen ja lepää tunnin ajan. Halutessasi juo yrttiteetä. Suolan vaikutuksesta keho alkaa lämmetä ja hikoilla. Menetelmä avaa ja puhdistaa ihohuokoset, ja vastaa kolmepäiväistä dieettiä.

Meillä saippua on vessassa käsisaippuana ja sillä pesen myös kasvot aamuin illoin. Ei pese meikkiä, mutta normaalilian kylläkin. Kannattaa käyttää mm. aknen hoidossa, koska suola on desinfioiva ja antibakteerinen.
 

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi