LihaPulla-Aines L

7,60 

300 g

Kuvaus

Lihapulla-aineksemme on täydellinen apu herkullisten ja mureiden lihapullien ja -murekkeiden valmistamiseen. Meidän tytöt on pienestä pitäen tykänneet tehdä lihapullia, kun se onnistuu alusta loppuun asti ihan ite. Jos sattuu jäämään dippikastiketta kermaviiliin sekoitettuna, niin kannattaa joskus kokeilla lihapullan pohjana turvotuksessa, niin että nestemäärä on se kaksi desiä. Nesteenä voi käyttää myös vishyä, olutta tmv.

Ainekset: Korppujauho, suola (2% valmiissa seoksessa), valkuaisjauhe, sipulijauhe, maustepippuri, kurkuma, chili, muskottipähkinä, kardemumma, kumina, sarviapila, sipuli.

Ravintosisältö 100 g: Energia: 1342 kJ/ 320 kcal, rasva: 1,4 g (tyydyttyneitä 0,3 g), hiilihydraatit: 59,7 g (sokereita 11,2), proteiini: 13,1 g, suola 9,2 g.

Käyttö: Mauste, jatke- ja kiinteytysaine mureketaikinoissa.

Valmistus: Sekoita 1 dl Lihapulla-aineksta ja 2 dl vettä (tai kermaa tai kivennäisvettä tai ykkösolutta tmv. Anna turvota 5 minuuttia ja sekoita 400 g jauhelihaa. Muotoile lihapulliksi tai pihveiksi. Myös mureke onnistuu. Kokeile vaikka täytettyä mureketta (kinkku, homejuusto, paprika on yksi vaihtoehto). Tässä on mieto, lapsiystävällinen maku.

Lisätiedot

Paino 300 g (gramma)